MSN probléma Adiumban

Na, most gondban vagyok. Frissítettem Adium 1.4 bétára, mert kerestem Twitter klienst, és jónak/logikusnak tűnt az Adiumot használni erre (is).

Csakhogy megjött a béta9. Mondják, hogy MSN-szempontból security módosítás volt benne. Ami viszont nem volt szép, hogy azóta MSNen nem kapak meg üzeneteket. Rendszeresen. Az Adium fejlesztőit többen is értesítettük, szóval lehet reménykedni.

Mindenesetre aki a hiba javításáig üzenni akar nekem, lehetőség szerint Google Talk/Jabberen vagy Skype-on tegye – azok pöccre mennek. Az MSN-nél nem vállalok felelősséget azért, hogy nem kapom meg az üzenetet. Előre is bocs mindenkitől. Jelzek, ha elvileg javítva.

Author: Zoltán Ujhelyi

I am an Eclipse Technology Expert at IncQuery Labs Ltd. and a regular contributor of open-source projects, most importantly the VIATRA project at eclipse.org. Furthermore, I am in the process of finishing my PhD in computer science at the Budapest University of Technology and Economics focusing on analysis techniques for model queries and transformations.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.